Ajankohtaista juuri nyt

Roseprint sähköttää

Automaattiset elektroniset pysäköintikiekot

Tanskalaiset NEEDIT pysäköintikiekot ovat ylivoimaisesti eniten myytyjä Pohjoismaissa ja Euroopassa. Ne ovat teknisesti alan parhaita ja niiden hienot sekä ainutlaatuiset ominaisuudet ovat monilla EU-patenteilla suojattuja. Automaattisen NEEDIT pysäköintikiekon ostaja saa myös veloituksetta kätevän Mobile App -parkkisovelluksen. Yhteensä kusi eri mallia, kysy lisää!

Päivitetyt kuvasto kevät / kesä 2017

Olemme lisänneet uusia kevään ja kesän 2017 kuvastoja! Katso uutuudet mm James Harvestin Sportswearilta, Cottoverilta, Toppointilta, D&J ja D-Vicelta. Katalogit ovat täynnä mielenkiintoisia uutuuksia mm. työvaatetuksesta, profiilituotteista sekä liikelahjoista!

Kiinnostuitko meistä?

Seuraa meitä.

  

Roseprint muualla

Facebook

Youtube

Yhteystiedot

Haminan toimipiste
Puh. 05 342 0200
Fax. 05 344 4515
Teollisuuskatu 28
49400 Hamina

Lappeenrannan toimipiste
Puh. 044 749 5907
Savonkatu 3
53100 Lappeenranta

Helsingin toimipiste ja myyntinäyttely
Fax. (09) 773 3630
Pulttitie 2
00880 Helsinki

Ota yhteyttä

Aukioloajat

Tavoitat varmimmin ma- pe 8 - 16
( Myyntinäyttelyt ja tuotanto )

Voit sopia myös sinulle sopivan ajan ja varmistaa, että yhteyshenkilösi on varmasti paikalla.

Roseprint

Roseprintissä menestyksen avain on ja on ollut ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilökunta sekä mutkattomat verkostot eri yhteistyökumppaneihimme ja mahtavat asiakkaamme, jotka arvostavat työtämme.

Kasvun tie on ollut pitkä osaksi New Wave Profilea, Pohjoismaiden suurinta profiilivaatteisiin ja mainoslahjoihin erikoistunutta ammattilaisten ryhmää, johon kuuluu 42 itsenäistä yritystä Suomessa. Toimintamme perusta on BE YOUR BRAND -KONSEPTI - täyden palvelun konsepti, jonka jokainen vaihe mitoitetaan sinun yrityksesi tarpeiden pohjalta.

Tervetuloa Roseprintin asiakkaaksi, haasta meidät! Täällä on ammattilaiset asialla - jo vuodesta 1986